Hjem
Institutt for politikk og forvaltning
Arrangement

Bergen Exchanges 2022

Velkommen til Bergen Exchanges 2022

Bildet viser en poster med tittelen på arrangementet Bergen Exganges. Under er det skrevet tematikker som skal tas opp på kurset. Democracy &Autocratization. Gender, Sexuality, Health & the law og Knowledge regimes
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

22.-26. august er det duket for Bergen Exchanges on Law & Social Transformation (BeEx) på Kulturhuset og i Universitetets Aula.  Dette er niende året LawTransform (CMI-UiB Centre on Law & Social Transformation) arrangerer Bergen Exchanges, en uke fullpakket med spennende faglige diskusjoner om hvordan retten brukes som virkemiddel for sosial endring. Alle seminarene er gratis og åpne for alle. Fokusområdene for #BeEx2022 er demokrati & autokratisering, kjønn, seksualitet & helse, naturressurser & klima og avkolonisering av globale kunnskapsregimer. Mange av verdens ledende forskere på rett og politikk-feltet kommer til #BeEx22, blant andre Sylvia Tamale fra Makerere universitetet i Uganda – en av Afrikas fremste feminister – som er årets hovedtaler. Klikk her for å lære mer om BeEx og for å se det foreløpige programmet.

PhD-kurset Effects of Lawfare 2022 pågår fra 15. til 30. august. Kurset kombinerer online forelesninger, individuelle mentorøkter, gruppearbeid og fysiske (hybride, offentlige) seminarer. Les mer om ph.d.-kurset her.