Griegakademiet - Institutt for musikk

Ensembleledelse korps

Søknadsfrist 20. mai.

Ensembleledelse korps

Emnet, som er et samarbeid med Norges Musikkorps Forbund, går over to semestre, med oppstart i august og eksamen i mai/juni. Organisering av studiet vil være både formiddag -og ettermiddagsundervisning, praksis og prosjekter. Les mer i studieplanen

Ensembleledelse korps inneholder veiledet arbeid med korps (brass og janitsjar), direksjon, partiturarbeid og ensembledidaktikk. Noen av regionens fremste brassband og janitsjarkorps vil medvirke som praksis- og observasjonskorps.

Emneansvarlig er Bjørn Sagstad.

Opptakskrav

Emnet er åpent for interne og eksterne søkere med minimum 120 studiepoeng. Alle søkere må gjennom en opptaksprøve i praktisk direksjon.

Opptaksprøve

Denne finner sted tirsdag 5.juni. Mer informasjon vil sendes søkerne etter søknadsfrist.

Hvordan søker du?

Du søker opptak i Søknadsweb.

Dokumentasjon på tidligere studier må lastes opp i søknaden på søknadsweb innen søknadsfristen 20. mai. Kun dokumentasjon på eksamen avlagt våren 2018 kan ettersendes, frist: 1. juli.