Hjem
Griegakademiet – Institutt for musikk

Studier i utlandet

Ønsker du å kombinere et studieopphold i utlandet med et studium ved Griegakademiet? Her kan du lese det du trenger å vite i forbindelse med planlegging av studier, utveksling eller innpass fra studier i utlandet.

Innhold

Griegakademiet - Institutt for musikk er aktør på en internasjonal utdanningsarena. Vi samarbeider derfor med en rekke sentrale musikkhøgskoler, universiteter og konservatorier.

Griegakademiet oppfordrer studentene til å reise på internasjonal utveksling i sitt 3. studieår. Utveksling gir unik erfaring og opplevelser for livet, både faglig og personlig.

Instituttet har flere spennende avtaler med utdanningsinstitusjoner i Europa, USA, Russland og Asia. Griegakademiet er et aktivt medlem av Nordplus som omfatter alle de nordiske og baltiske musikkutdanningsinstitusjonene og av AEC som omfatter resten av Europa. I tillegg til utvekslingsmulighetene får våre studenter også jevnlig møte besøkende lærere fra våre samarbeidsinstitusjoner.

Det er også mulig å reise på utveksling gjennom avtaler Universitetet i Bergen har opparbeidet. Se også Universitetet i Bergens sider om utveksling.