Hjem

Det humanistiske fakultet

Gradsfeiring

Bachelorseremonien ved HF 2018

Fullfører du en bachelorgrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2017/2018? Da er du hjertelig velkommen til bachelorseremonien torsdag 14. juni.

BA-seremoni.jpg

Feiring av bachelorseremonien
Velkommen til fin feiring av bachelorgraden 14. juni!
Foto:
Thor Brødreskift

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en bachelorgrad i løpet av studieåret 2017/2018, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen torsdag 14. juni kl. 12–13.30. Hver kandidat kan invitere med seg to gjester til seremonien.

Se bilder fra fjorårets arrangement

Program

Kl. 12.00-13.30

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler blir en tidligere student (alumn) ved Det humanistiske fakultet. 

Etter sermonien blir det mottakelse med enkel servering i Christie Café.

Påmelding

Dersom du oppfyller kravene til en bachelorgrad i løpet av vårsemesteret 2018, kan du melde deg på til bachelorseremonien. Du kan delta på seremonien selv om du ikke er ferdig med dine siste eksamener for vårsemesteret innen 14. juni.

Alle aktuelle studenter vil få tilsendt invitasjon på e-post i begynnelsen av mai.

Påmeldingsfristen er 25. mai.

Om vitnemål

Bachelorseremonien er en feiring av alle dere som nettopp har eller snart vil avslutte sin bachelorgrad. Du vil ikke motta vitnemålet under bachelorseremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som fullfører sin grad om våren vil som regel få tilsendt sine vitnemål fra september.

Les mer om vitnemål fra Det humanistiske fakultet