Hjem

Det humanistiske fakultet

Gradsfeiring

Bachelorseremonien ved HF 2019

Fullfører du en bachelorgrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2018/2019? Da er du hjertelig velkommen til bachelorseremonien torsdag 13. juni.

Skål for bachelor!
Velkommen til fin feiring av bachelorgraden torsdag 13. juni!
Foto:
Thor Brødreskift

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en bachelorgrad i løpet av studieåret 2018/2019, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen torsdag 13. juni kl. 12–13.30. Hver kandidat kan invitere med seg to gjester til seremonien.

Se bilder fra fjorårets arrangement

Program

Kl. 12.00-13.30

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler blir en tidligere HF-student (alumn).

Etter sermonien blir det mottakelse med enkel servering i Christie Café.

Påmelding

Dersom du oppfyller kravene til en bachelorgrad i løpet av vårsemesteret 2019, kan du melde deg på til bachelorseremonien. Du kan delta på seremonien selv om du ikke er ferdig med dine siste eksamener for vårsemesteret innen 13. juni.

Alle aktuelle studenter fikk tilsendt invitasjon på e-post i begynnelsen av mai.

Om vitnemål

Bachelorseremonien er en feiring av alle dere som nettopp har eller snart vil avslutte sin bachelorgrad. Du vil ikke motta vitnemålet under bachelorseremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som fullfører sin grad om våren vil som regel få tilsendt sine vitnemål fra september.

Les mer om vitnemål fra Det humanistiske fakultet