Hjem

Det humanistiske fakultet

Gradsfeiring

Masterseremonien ved HF 2019

Fullfører du en mastergrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2018/2019? Da er du hjertelig velkommen til masterseremonien torsdag 13. juni.

Bilde fra masterseremonien ved HF 2018
Velkommen til feiring av mastergraden torsdag 13. juni!
Foto:
Thor Brødreskift

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en mastergrad i løpet av studieåret 2017/2018, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen torsdag 13. juni kl. 14–15.30. Hver kandidat kan invitere med seg to gjester til seremonien.

Se bilder fra fjorårets masterseremoni

Program

kl. 14.00-15.30

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler blir en tidligere HF-student (alumn). 

Etter sermonien blir det mottakelse med enkel servering i Christie Café.

Påmelding

Dersom du oppfyller kravene til en mastergrad etter vårsemesteret 2019, kan du melde deg på seremonien. Du kan delta på seremonien selv om du ikke er ferdig med dine siste eksamener for vårsemesteret innen 13. juni.

Alle aktuelle studenter vil få tilsendt invitasjon på e-post i begynnelsen av mai. 

Om vitnemål

Masterseremonien er en feiring av alle de som fullførte mastergraden høsten 2018 ellersom fullfører graden i løpet av vårsemesteret 2019. Du vil ikke motta vitnemålet ditt under seremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som har fullført sin grad i vårsemesteret vil som regel få tilsendt vitnemålet fra september.

Les mer om vitnemål fra Det humanistiske fakultet