Det humanistiske fakultet
markering

Prisseremoni ved Det humanistiske fakultet

Vi ønsker ansatte, studenter og andre feststemte velkommen til feiring av fakultets prisvinnere og fremragende undervisningsmiljø.

Utsnitt av uglefrise
INVITASJON: Unge og gamle inviteres til prisseremoni på Sjøfartsmuseet torsdag 24. mars 2022.
Foto/ill.:
Utsnitt av frise på Sydneshaugen skole av kunstner Rachel E. Huglen.

Hovedinnhold

Noen av fakultetets beste folk skal markeres denne dagen – svært kompetente forskere som står for høy kvalitet i undervisning, forskning og formidling.

I en høytidelig men uformell markering på Sjøfartsmuseet blir det presentasjoner av vinnerne, det blir lett servering og vakker musikk.

Alle er velkommen til å bli med på feiringen av fakultetets prisvinnere og fakultetets fremragende undervisningsmiljø for 2021.

Årets prisvinnere

Spurveugleprisen

Formidlingsprisen

Pris for unge forskere i humanistiske fag

Årets fremragende undervisningsmijø

• Utvalget for examen philosophicum er i 2021 tildelt status som fremragende undervisningsmiljø ved HF, en merittering som krediterer et årelangt og målrettet arbeid med utdanningskvaliteten.
  • Les omtale: Ex.phil. – et fremragende undervisningsmiljø

Velkommen!