Hjem
Det humanistiske fakultet
Gradsfeiring

Masterseremonien ved HF 2022

Fullfører du en mastergrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2021/2022? Da er du hjertelig velkommen til masterseremonien fredag 17. juni.

Bilde fra masterseremonien ved HF 2018
Velkommen til feiring av mastergraden fredag 17. juni!
Foto/ill.:
Thor Brødreskift

Hovedinnhold

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en mastergrad i løpet av studieåret 2021/2022, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen fredag 17. juni kl. 14.00–15.30. Hver kandidat kan invitere med seg to gjester til seremonien.

Se bilder fra tidligere masterseremoni

Program

kl. 14.00-15.30

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler blir en tidligere HF-student (alumn). Etter sermonien blir det mottakelse med enkel servering i Christie Café.

Påmelding

Alle aktuelle studenter vil få tilsendt invitasjon på e-post i begynnelsen av mai. 

Alle som oppfyller kravene til en mastergrad i løpet av vårsemesteret 2022, kan melde seg på seremonien. Du kan delta selv om du ikke er ferdig med dine siste eksamener før 17. juni.

Om vitnemål

Masterseremonien er en feiring av alle de som fullførte mastergraden høsten 2021 ellersom fullfører graden i løpet av vårsemesteret 2022. Du vil ikke motta vitnemålet ditt under seremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som har fullført sin grad i vårsemesteret vil som regel få tilsendt vitnemålet fra september.

Les mer om vitnemål fra Det humanistiske fakultet