Hjem
Det humanistiske fakultet
Gradsfeiring

Bachelorseremonien ved HF 2022

Fullfører du en bachelorgrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2021/2022? Da er du hjertelig velkommen til bachelorseremonien fredag 17. juni.

Skål for bachelor!
Velkommen til fin feiring av bachelorgraden fredag 17. juni!
Foto/ill.:
Thor Brødreskift

Hovedinnhold

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en bachelorgrad i løpet av studieåret 2021/2022, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen fredag 17. juni kl. 12.00–13.30. Hver kandidat kan invitere med seg to gjester til seremonien.

Se bilder fra tidligere arrangement

Program

Kl. 12.00-13.30

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler blir en tidligere HF-student (alumn). Etter sermonien blir det mottakelse med enkel servering i Christie Café.

Påmelding

Alle aktuelle studenter fikk tilsendt invitasjon på e-post i begynnelsen av mai.

Alle som oppfyller kravene til en bacheorgrad i løpet av vårsemesteret 2022, kan melde seg på seremonien. Du kan delta selv om du ikke er ferdig med dine siste eksamener før 17. juni.

Om vitnemål

Bachelorseremonien er en feiring av alle dere som nettopp har eller snart vil avslutte sin bachelorgrad. Du vil ikke motta vitnemålet under bachelorseremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som fullfører sin grad om våren vil som regel få tilsendt sine vitnemål fra september.

Les mer om vitnemål fra Det humanistiske fakultet