Hjem

HR-avdelingen

Læreplasser i kontor- og administrasjonsfaget

Universitetet i Bergen ble nylig kåret til beste lærebedrift i staten! Nå lyser vi ut 14 læreplasser i kontor- og administrasjonsfaget med oppstart høsten 2018. Er det noe for deg?

Hvem leter vi etter?
Vi  leter etter deg som har fullført eller er i ferd med å fullføre Salg, service og sikkerhet (Vg2) i videregående skole. I tillegg må du:

  • Kunne jobbe selvstendig
  • Ha gode samarbeidsevner
  • Kunne jobbe strukturert
  • Kunne ha mange baller i luften samtidig
  • Vere motivert for å være lærling ved UiB

Hvor kan du få læreplass
Ved UiB kan du få arbeide med administrative oppgaver i et miljø hvor forskning og undervisning i ulike fagområder står i fokus, eller du kan få jobbe i en sentraladministrativ avdeling med oppgaver for hele universitetet. Nedenfor finner du en oversikt over enheter som ønsker å rekruttere lærlinger i kontor- og administrasjonsfaget i 2018. Klikk på lenkene for å lese mer om de ulike miljøene. Ser du noe som ser interessant ut? Gi en lyd da vel.

Du trenger ikke å spesifisere hvilken avdeling du vil vere i, men dersom du har noen spesielle ønsker sette vi pris på om du skriver det i søknaden din.

Søknad
Send en søknad hvor du forteller litt om deg selv til lærlingkoordinator, Grete Birkenes, på e-post grete.birkenes@uib.no. Husk å legg ved CV, karakterutskrifter/vitnemål, referanser og et bilde av deg selv (bildet gjør det litt enklere for oss å huske de kandidatene vi tar inn til intervju ettersom vi skal intervjue ganske mange). Søknadsfristen er 15. februar. Du bør også søke gjennom VIGO med søknadsfrist 1. mars.

OBS! Vår rekrutteringsprosess går over to omganger. Vi tenker å gjennomføre telefonintervju med aktuelle kandidater i uke 11. Etter det vil de som går videre bli invitert til en rekrutteringsdag den 21. mars (ca frå kl 09.00-15.00) der dere får møte de fagansvarlige på de ulike avdelingene, gjøre noen oppgaver m.m. Aktuelle kandidater vil få tilsagn etter det. Vi ber om at alle som søker holder av datoen 21. mars allerede nå.