Hjem
Institutt for fysikk og teknologi

Møt studentene våre

Det er ikke like lett for alle å være fersk student, i det som er kanskje er en fremmed by. Mange opplever også at det er vanskelig å finne frem i informasjonsjungelen. Her kan du finne noen råd og tips som kan være deg til hjelp.

(f.v.) Monica Charro Espinosa, Daniela Delgado Rojas, Maria Camila Benjumea, Edgar Frank Viveros Acosta, Jacquelin Elizabeth Cobos Mora.
Foto/ill.:
Merry Ho

Hovedinnhold

Her er noen utvalgte intervjuer med nåværende og tidligere studenter, og med råd og tips til studiehverdagen og arbeidslivet: 

Anne-Line Sørberg - bachelor i fysikk 

Anne-Line Sørberg studerer fysikk ved Universitetet i Bergen. Les mer om hennes erfaring med å studere realfag hos oss!

Erling Dolve - sivilingeniør i havteknologi

Erling Dolve byttet over til en sivilingeniørgrad i havteknologi for å få en praktisk utdanning. Les mer om hans erfaringer her.

Hannah Benus - sivilingeniør i havteknologi

Hannah Benus studerer en sivilingeniørgrad i havteknologi og ble headhuntet til Aquabyte. - Å kunne være med på å utvikle helt ny teknologi som kan brukes i havet, er noe jeg virkelig ser frem til, forteller hun.

Njål Frafjord - master i energi- og prosessteknologi (flerfase)

Njål Frafjord har studert en master i energi- og prosessteknologi, med spesialisering i flerfase, og jobber nå som ingeniør hos Halliburton. Her kan du lese mer om hans erfaringer.

Jon Tolaas - master i energi- og prosessteknologi (sikkerhetsteknologi)

Jon Tolaas har studert en master i energi- og prosessteknologi, med spesialisering i sikkerhetsteknologi, og jobber nå som sikkerhetsrådgiver i Safetec. - Arbeidshverdagen innenfor dette fagfeltet er variabel og utfordrende og kan virkelig anbefales, forteller han.

Nelson Thambiraj - master i energi- og prosessteknologi (separasjon)

Nelson Thambiraj har studert en master i energi- og prosessteknologi, med spesialisering i separasjon. Han skrev masteroppgaven under teknologiselskapet Prototech, som er en del av Christian Michelsen Research (CMR).

Selda Ekiz - master i fysikk (målevitenskap og instrumentering)

Selda Ekiz har studert en master i fysikk og jobber som programleder i NRK. - Fysikk forklarer naturen, og om ikke det er fett så vet ikke jeg, sier hun.

Astrid Haderlein - master i fysikk (romfysikk) 

Astrid Haderlein har en master innen romfysikk og jobber som risikoanalytiker på DnB. Her kan du lese mer om hva Astrid opplevde under studietiden.

Johan Martin Søbstad - master i fysikk (medisinsk fysikk)

Johan Martin Søbstad har studert en master i medisinsk fysikk og jobber som medisinsk fysiker på Universitetssykehuset i Nord-Norge. Les om hans erfaringer her.

Mohamed El-khatib - master i reservoar og geoenergi (reservoarfysikk)

Mohamed El-khatib har studert en master i reservoarfysikk og jobber som prosessingeniør i Aibel Bergen. Du kan lese mer om hans erfaringer her.

Kristine Alexandra Solensteen Austevoll - master i reservoar og geoenergi (reservoarfysikk)

Kristine Alexandra Solensteen Austevoll studerer en master i reservoar og geoenergi, med spesialisering i reservoarfysikk. Les om hennes erfaringer som student på IFT her.