Hjem
Institutt for informatikk
Studentliv

Sosiale Medier

Dette er studentene som representerer Institutt for Informatikk på Instagram, Facebook og Twitter.

Om du følger Institutt for Informatikk på sosiale medier, har du kanskje sett at en post er signert med et navn. Her kan du se hvilken II-student som står bak posten, og lære litt mer om dem.

Her finner du Institutt for informatikk på sosiale medier:
Instagram: @informatikk_uibFacebook      Twitter: @II_UiB

Om du er en student eller forsker på Institutt for Informatikk som har en enkeltting som du ønsker å dele på våre kanaler, send en direktemelding til en av våre kontoer, eller en mail til randi.eilertsen@uib.no

Christian
Foto/ill.:
Privat

- Christian

Jeg heter Christian, er 22 år gammel og går 3. året på datasikkerhet. Jeg er blant annet styremedlem i arrangementkomitéen Tilde, en av undergrupppene til fagutvalget echo, for at studentene på instituttet skal få en bedre studietid gjennom ulike typer arrangementer.

 

Erik
Foto/ill.:
Privat

- Vetle

Jeg heter Erik Vetle og tar en mastergrad i Sikker og Pålitelig Kommunikasjon, og har fra før en bachelor i Datasikkerhet. Ved siden av studiene jobber jeg deltid som etisk hacker og hendelseshåndterer. Jeg er også nestleder i studentgruppen Helt Sikker, som driver med foredrag, workshops, konkurranser og mer innen praktisk datasikkerhet.

Henriette
Foto/ill.:
Privat

- Henriette

Jeg heter Henriette Heng og er 22 år gammel. Studerer nå siste året på bioinformatikk, som er en linje som tar for seg bruk av informasjonstekniske metoder som hjelpemidler i biologiske studier. Jeg har tidligere vært medlem av Gnist som er en undergruppe av echo, som har fokus på rekruttering og fullføring av informatikkstudenter. Jeg sluttet i Gnist da jeg forrige semester reiste på utveksling til Australia.

Mads
Foto/ill.:
Privat

- Mads

Mitt navn er Mads Bårvåg Nesse og jeg går andre året på datateknologi. Er veldig glad i studiet og miljøet rundt, og bruker til vanlig store deler av både hverdagen og helga på bachelorlesesalen. Jeg er også med I styret til echo - makerspace.

 

Martin
Foto/ill.:
Privat

- Martin

Jeg heter Martin og tar bachelorgrad i Informatikk-matematikk-økonomi. Jeg engasjerer meg i studentmiljøet som leder for NITO Studentene UiB og som leder for echo sitt ølbryggelag. Mine interesser er det som er i krysningspunktet mellom finans og teknologi. Og ellers så prøver jeg å lære meg litt piano.

Tuva
Foto/ill.:
Privat

- Tuva

Mitt navn er Tuva og eg studerer Informatikk, matematikk og økonomi(IMØ) ved institutt for informatikk. Utenom fag engasjerer eg meg i verv og tar en aktiv del i studentmiljøet ved informatikk, gjennom blant anna hovedstyret til echo - Fagutvalget for informatikk og Bedkom, bedriftskomiteen til echo.

Randi, aka Admin
Foto/ill.:
UiB

- Admin

Jeg heter Randi og jobber som kommunikasjonsmedarbeider. Jeg poster ting som kommer fra administrasjonen. Det er også jeg som er ansvarlig for å "like" ting og følge folk. Det er hardt arbeid, men noen må gjøre det. Kontakt.