Institutt for informatikk
Gruppeledere

Ledige stillinger som gruppeleder ved Institutt for informatikk

Institutt for informatikk søker etter gruppeledere til emner som skal undervises våren 2022. Arbeidet gir deg muligheten til å samarbeide med instituttets forskere om undervisningen, og er en svært god faglig erfaring å ha med seg ut i arbeidslivet. Gruppelederjobben består av planlegging, undervisning og retting av oppgaver. Vi søker etter flinke informatikkstudenter med gode samarbeidsevner, som ønsker å hjelpe og motivere andre studenter.

Hovedinnhold

Aktuelle emner kan være:

INF100 Innføring i programmering

INF101 Objektorientert programmering

INF112 Systemkonstruksjon

INF115 Databasar og modellering

INF142 Datanett

INF143A Anvendt kryptografi

INF222 Programmeringsspråk

INF250 Dataorientert visuell berekning

INF265 Djuplæring

MNF130 Diskrete strukturar

Det er også mulig vi trenger gruppeledere til andre emner på 100- og 200-nivå. Gi gjerne beskjed hvis du vil være gruppeleder på andre emner enn de som er nevnt over.

Alle gruppeledere må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Er du interessert, send en kort e-post med følgende opplysninger:

• Hvilket emne du søker gruppelederstilling i (om flere emner sett opp prioritert rekkefølge)
  • Hvilken kompetanse, og hvilke kunnskaper og egenskaper du har som gjør at du er godt egnet for å være gruppeleder i dette emnet
  • Kort om din motivasjon for å være gruppeleder

Hvis du vil vise til karakterutskrifter eller vitnemål fra andre institusjoner enn UiB, må du sende kopi. Det samme gjelder attester på relevant arbeidserfaring.

Lønn i henhold til gjeldende satser. En typisk arbeidsuke vil bestå av to timer gruppeundervisning, og to-tre timer forberedelse. Tidvis vil det også være obligatoriske oppgaver som skal rettes.

Søknad med eventuelle vedlegg sendes til eirik.thorsheim@uib.no . Spørsmål kan rettes til samme adresse

Vi søker også etter informatikkorakler til våren. Se kunngjøring i mittuib eller ta kontakt på eirik.thorsheim@uib.no

Søknadsfrist: onsdag 24. november 2021.