Institutt for informatikk

Ledige stillinger som gruppeleder ved Institutt for informatikk

Institutt for informatikk søker etter gruppeledere til emner som skal undervises våren 2021. Arbeidet gir deg muligheten til å samarbeide med instituttets forskere om undervisningen, og er en svært god faglig erfaring å ha med seg ut i arbeidslivet. Gruppelederjobben består av planlegging, undervisning og retting av oppgaver. Vi søker etter flinke informatikkstudenter med gode samarbeidsevner, som ønsker å hjelpe og motivere andre studenter.

Aktuelle emner kan være:

Det er også mulig vi trenger gruppeledere til andre emner på 100- og 200-nivå. Listen over emner vi skal undervise våren 2021 er vedlagt. Gi gjerne beskjed hvis du vil være gruppeleder på andre emner enn de som er nevnt over.

Alle gruppeledere må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Er du interessert, send en kort e-post med følgende opplysninger:

• Hvilket emne du søker gruppelederstilling i (om flere emner sett opp prioritert rekkefølge)
  • Hvilken kompetanse, og hvilke kunnskaper og egenskaper du har som gjør at du er godt egnet for å være gruppeleder i dette emnet
  • Kort om din motivasjon for å være gruppeleder

Hvis du vil vise til karakterutskrifter eller vitnemål fra andre institusjoner enn UiB, må du sende kopi. Det samme gjelder attester på relevant arbeidserfaring.

Lønn i henhold til gjeldende satser.

Søknad med eventuelle vedlegg sendes til eirik.thorsheim@uib.no . Spørsmål kan rettes til same adresse

Søknadsfrist: onsdag 4. november 2020.