Institutt for informasjons- og medievitenskap
Ny podcast med Jens Kjeldsen

"Det uregjerlige barnet Donald Trump"

Professor Jens Kjeldsen i samtale med Hilde Kvalvaag. – Han har bare et argument. Argumentet er Donald Trump, sier Jens Kjeldsen om Trump.

Podcast med professor Jens Kjeldsen.
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

Donald Trump har nådd lengre enn noen hadde trodd. På veien til å bli presidentkandidat har han snakket som den verste bøllen i skolegården, som en ufyselig guttunge heller enn en president. Hvordan kan det ha seg at en mann med en så primitiv språkbruk og framferd kan bli den neste presidenten i USA. En av nøklene til å forstå hans suksess er hans troverdighet. I denne podcasten kan du høre retorikkforsker Jens Kjeldsen snakke om Trumps retoriske stil. – Han er den underlige slutten på en utvikling som har pågått lenge, sier Kjeldsen, som påpeker paradokset i at Trump høres ut som et barn og nettopp derfor har han troverdighet.

Hør podcast her

Jens Kjeldsen er professor ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, UiB.