Institutt for informasjons- og medievitenskap
Studentnytt

Bergensstudenter vant filmpris i USA

Filmstudenter fra UiB stakk av med pris for beste foto på en av USA's største kortfilmfestivaler for filmen Sukkertoppen.

Fra venstre: Tore Ramstad Urke (klipp), Arne Daniel S. Haldorsen (foto), Lars Jacob Dyvik (produsent) og Vegard Dale Bergheim (regi). August Botne Sandberg (manus/lyd) var dessverre ikke tilstede.
Foto/ill.:
Ronald E. Hole

Hovedinnhold

Filmen Sukkertoppen er laget av Film- og TV-produksjon studentene fra UiB;  Lars Jacob Dyvik (produsent), Vegard Dale Bergheim (regi), Arne Daniel S. Haldorsen (foto), August Botne Sandberg (manus/lyd) og Tore Ramstad Urke (klipp) høsten  2010.

Les artikkel på bt.no og se filmen her.

Under fra venstre: Tore Ramstad Urke (klipp), Arne Daniel S. Haldorsen (foto), Lars Jacob Dyvik (produsent) og Vegard Dale Bergheim (regi). August Botne Sandberg (manus/lyd) var dessverre ikke tilstede.