Institutt for informasjons- og medievitenskap

Knut Helland og Anne Lise Fimreite vant dekanvalget

Helland/Fimreite fikk til sammen 58,7 prosent av stemmene, mens Leif Manger og Lise Rakner fikk 35,6 prosent. 5,7 prosent av stemmene var blanke da stemmene ble talt opp i årets dekanvalg ved Det Samfunnsvitenskapelig fakultet (SF).

Hovedinnhold

Knut Helland er professor ved Institutt for informasjon- og medievitenskap ved UiB, i tillegg til å være professor II ved Universitetet i Stavanger. Anne Lise Fimreite er professor ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap ved UiB, og er i tillegg forsker i bistilling ved Rokkansenteret.

Strategiprogram

I valgprogrammet skriver de to blant annet at de har et mål om å få flere post doc-stillinger til fakultetet, og at forskerutdanningen skal styrkes. Dessuten skal strategiske satsinger i forhold til UiB og eksterne kilder gi flere ressurser til fakultetet.

- Noe av det første vi skal gå i gang med, er det nye strategiprogrammet for fakultetet, forteller Helland til På Høyden. Han ser frem til å samarbeide med Fimreite, en kvinne Helland betegner som svært dyktig.

1.august skal de formelt overta.

Les hele artikkelen i På Høyden.