Institutt for informasjons- og medievitenskap
Ny publikasjon

Media Globalization and the Discovery Channel Networks

Postdoktor Ole J. Mjøs har nylig publisert en monografi om forholdet mellom media og globalisering.

Hovedinnhold

Ole J. Mjøs - Media Globalization and the Discovery Channel Networks. London; New York: Routledge (2009). ISBN: 978-0-415-99246-6

Boken er basert på en studie av det amerikanske medieselskapet Discovery Communications - eier av blant annet den globale TV-kanalen Discovery Channel, og en av verdens største leverandører av fakta- og domumentarprogrammer til TV og andre medier.

Den viser hvordan Discoverys forhold til globalisering både gir en generell og spesifikk teoretisk og pratisk innsikt i hvordan fenomenet utvikler seg, samt noen av konsekvensene av denne utviklingen.

Ole J. Mjøs er Postdoktor ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, UiB.

Se innholdsfortegnelse og les introduksjonskapittelet hos forlaget Routledge