Institutt for informasjons- og medievitenskap
Gjesteredaktør for den nye utgaven av ABC

Asbjørn Grønstad er gjesteredaktør for ny utgave av ABC

ABC
Foto/ill.:
ABC

Hovedinnhold

Professor Asbjørn Grønstad har sammen med Henrik Gustafsson, førsteamanuensis ved UiT, vært gjesteredaktør for den nye utgaven av ABC, et internasjonalt, fagfellevurdert tidsskift for anglofone studier. Tema for nummeret er "Changing Screen Cultures", og blant bidragene finner man artikler om emner som kropp og bioteknologi i nyere Hollywoodfilm og om fjernsynsserier som Dexter og Twin Peaks.

Contents

ASBJØRN GRØNSTAD and HENRIK GUSTAFSSON

SUSAN FLYNN - "New Poetics of the Film Body: Docility, Molecular Fundamentalism and Twenty First Century Destiny"

JANNA HOUWEN - "Identifying with Dexter"