Hjem
Internasjonalt senter
Utveksling

Karriereworkshop for utvekslingsstudenter (arrangementet er fullbooket)

Hvilke erfaringer og kompetanse har du med deg tilbake som relevant for arbeidsgivere og din karriere? Meld deg på workshop med Sammen karriere og Nordic Innovators torsdag 27. januar.

Hovedinnhold

ARRANGEMENTET ER FULLT. DET ER FORTSATT MULIG Å MELDE INTERESSE FOR DELTAKLSE PÅ EN SENERE WORKSHOP VIA SKJEMA.

Sammen karriere og Internasjonalt senter ved UiB inviterer deg som har vært på utveksling høsten 2021 til workshop hvor du får mulighet til å reflektere rundt din internasjonale kompetanse og hvordan du kan synliggjøre arbeidsrelevans av utvekslingsopphold. Vi får besøk fra Nordic Innovators v\Kjell Sørestrand-Hansen som er et internasjonalt orientert konsulentselskap som driver med prosjektutvikling mot europeiske finansieringsordninger.

Vi bestiller pizza og drikke til deltakerne.

Agenda

  • Fordeler med utveksling
  • Refleksjon over egne erfaringer
  • Hvilke ferdigheter tar du med deg videre
  • Hvordan formidle kompetansen til en arbeidsgiver
  • Nordic Innovators forteller om ettertraktet internasjonal kompetanse

Workshoppen legger opp til presentasjoner og refleksjonsøvelser/samtaler i mindre grupper. Alle UiB-studenter som har vært på utveksling i 2021 oppfordres til å melde seg på. Deltakelse krever ingen forberedelser.

OBS: Dette er et fysisk arrangementet. Antall deltakere vil tilpasses gjeldende smittevernregler (ca. 20 p.t). Ved flere påmeldte enn plasser vil det bli satt opp en ny workshop senere. Om nødvendig vil arrangementet bli utsatt dersom smittevernhensyn tilsier dette.