Hjem
Kommunikasjonsavdelingen
Bergen internasjonale filmfestival

Rabatterte billetter for UiB-ansatte under BIFF

26. september starter Bergen internasjonale filmfestival (BIFF). UiB deler ut prisen Gulluglen, og under festivalen vil ansatte kunne få rabatterte billetter.

Portrett av Bill Nye
Som ansatt ved UiB kunne du se gratisvisningen av "Bill Nye - Science guy" 12. september.
Foto/ill.:
BIFF

Hovedinnhold

Et sikkert høsttegn på Vestlandet er at Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) går av stabelen. Og fra 26. september til 4. oktober vil filminteresserte i Bergen igjen kunne trekke inn i kinomørket og bli underholdt av en myriade av dokumentar- og fiksjonsfilmer. 

Universitetet i Bergen (UiB) samarbeider med BIFF på en rekke områder og det vil i år som i fjor bli satt opp en gratis visning for alle ansatte ved UiB.  I tillegg til gratisvisningen kan ansatte også nyte godt av rabatterte billetter i regi av Velferdsutvalget ved UiB.

Rabatterte billetter til ansatte

I tillegg til ansattvisningen vil ansatte ved UiB også få rabatterte billetter til kr. 60 pr. stk. under hele festivalen. Dette tilbudet er i regi av Velferdsutvalget ved UiB, og starter 8. september. 
Se festivalprogrammet på www.biff.no.

Utdeling av pris – Gulluglen

UiB ønsker å anerkjenne film som en måte og formidle kunnskap på. I samarbeid med BIFF deler vi derfor ut filmprisen Gulluglen til den beste dokumentaren som formidler forskning.

I årets konkurranseprogram finner vi syv ulike filmer. Tematikken i de ulike filmene omhandler alt fra menneskelig reproduksjon til ME, genmodifisering, Brexit og Brasilia. Se hjemmesiden til BIFF for mer informasjon om konkurranseprogrammet til Gulluglen.

Vinneren av Gulluglen annonseres 3. oktober. Følg med på hvem som vinner prisen! 

Ansattvisning av «Bill Nye: Science Guy» før festivalstart.

Tirsdag 12. september kl. 18:00 ble det satt opp en gratis, lukket visning for alle ansatte i MB1 på Magnus Barfot kinosenter. Filmen som ble vist var dokumentarfilmen «Bill Nye: Science Guy».

UiB-ansatte kunne hente opp til to gratisbilletter til visningen.