Hjem
Kommunikasjonsavdelingen
Nyhet fra På Høyden

VM-bronse til UB-film

Universitetsbiblioteket tok tredjeplassen i VM i biblioteksmarkedsføring.

Hovedinnhold

Sisteårsstudentene fra Institutt for informasjons- og medievitenskap Stian Hafstad (24) og Jade Hærem Aksnes (22) tok nylig tredjeplassen i IFLA International Marketing Award. Dette er en PR-konkurranse hvor bibliotek fra hele verden deltar.

Se filmen på bibliotekets nettside.

Tilvekstsjef i hovedrolle

Med seg på laget hadde de Ole Gunnar Evensen, kontorsjef ved Tilvekstsavdelingen UB, som spilte hovedrollen i filmen. Filmskaperne fikk også hjelp av seniorkonsulent Svein-Arne Selvik ved UB som produsent. Filmen har hatt over 13 000  klikk på nettstedet Youtube.

– Det er kjekt med synlighet for UB. Samtidig er det veldig gøy at det er snakk om hjemmeproduksjon på alle områder, sier Evensen.

Ny film fra UB på vei

Evensen sliter ikke med primadonnanykker enda, selv om han også skal spille hovedrollen i neste film fra UB. Filmen setter søkelyset på plagiat og har siste opptak rett over påske.

– Jeg er fremdeles tilvekstsjef, men det er kjekt å leke litt av og til, forteller Ole Gunnar Evensen.

Den kommende filmen har fått finansiering fra Program for evaluering og kvalitetssikring, fra Utdanningsutvalget. Også denne gang har UB engasjert Stian Hafstad og Jade Hærem Aksenes som filmskapere.

Artikkelen er hentet fra UiBs internavis På Høyden.