Hjem

Fakultet for kunst, musikk og design

Hovedinnhold

Studenter som nyter solen på terrassen utenfor KMD-bygget

Fakultet for kunst, musikk og design (KMD)

KMD tilbyr utdanninger på bachelor-, master- og ph.d.-nivå fundert på høyt anerkjent kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning.

Vi utdanner framtidens kunstnere, designere, utøvende musikere, komponister, musikkterapeuter, musikkvitere, kuratorerer, musikk- og kunstpedagoger.

Fakultetet har to nettsider. Her du er nå, på UiB-nettsiden vår, finner du informasjon for ansatte og studenter. På vår eksterne KMD-nettside  finner du informasjon om våre institutter, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid i tillegg til våre kalender- og nyhetssaker.

 Lenker til våre tre institutter:

Griegakademiet
Nye Griegakademiet

Tegninger for nytt Griegakademi er klare

Denne uken ble plantegningene for det nye Griegakademiet offentliggjort. Tegningene, som Nordic Office of Architecture står bak, vekker begeistring på Fakultet for kunst, musikk og design ved UiB.

Nyhet
Plakat for festivalen. Farget bakgrunn med store blokkbokstaver som staver Grand Spring Festival over to linjer

- Vil vise frem det vi lager. Kunststudentene inviterer til vårutstilling

Utstilling, konserter – opplesninger og performanceverk står på menyen når kunst, musikk og designstudentene åpner opp dørene for folk og vårluft.

TVEPS pilotprosjekt
Bilde av studenter som jobber med kunstprosjekt tilknyttet prosjektet IMAGINE i regi av KMD

Kunstbasert pilotprosjekt for TVEPS-studenter

IMAGINE og TVEPS ønsker studenter velkommen til å delta i et kunstbasert forskningsprosjekt om forståelse og omsorg ved livets slutt.