Koronavirus – informasjon for studenter og ansatte
Korona

Masterstudent: Fristene for innlevering av masteroppgaver er utsatt

Skal du levere masteroppgave denne våren? Her finner du informasjon om nye innleveringsfrister.

studenter arbeider med masteroppgaven
Foto/ill.:
Torhild Dahl, UiB

I forbindelse med endret studiehverdag som følge av Korona-situasjonen, vil UiB sikre at alle masterstudenter får tilstrekkelig med tid til før du leverer masteroppgaven din. Det er derfor bestemt at:

• Alle masterstudenter gis forlenget frist for innlevering av masteroppgaven på mellom to til fire uker, avhengig av studieprogram. Det er fakultetet som fastsetter hvilken frist som gjelder for deg.

• Studenter med særskilte behov kan innvilges lengre utsettelse enn fire uker dersom behovene tilsier det. Fakultetet treffer avgjørelse om utsettelse ved særskilte behov.

• UiB oppfordrer alle studenter til å levere masteroppgaven til ordinær frist.