Koronavirus – informasjon for studenter og ansatte
Korona

UiBs servicetelefon om korona for studenter og ansatte

Har du spørsmål om smittevern, tiltak eller andre koronarelaterte spørsmål ved UiB? Er du student og har fått påvist koronasmitte? Ring UiBs servicetelefon om korona.

Illustrasjon hender med hjerter strekkes opp
Lurer du på noe om korona og tiltak ved UiB? Sjekk våre nettsider uib.no/korona eller ring UiBs servicetelefon om korona.
Foto/ill.:
Colourbox.com

UiBs servicetelefon om korona for studenter og ansatte

Telefonnummer: 55 58 85 55
Åpningstid: Mandag–fredag kl. 09.00-15.00, lørdag og søndag kl. 11.00-15.00

Meld fra om smitte

Er du UiB-student og har fått påvist smitte, ber vi deg om å melde fra til UiB snarest. Dette fordi vi ønsker å iverksette tiltak for å begrense smittespredning av koronavirus.

1. Ring Servicetelefonen om korona på 55 58 85 55

2. Fyll ut skjema: Melding fra bekreftet eller potensielt smittebærende student

Opplysningene dine vil behandlet konfidensielt og utelukkende delt med HR-avdelingen og ledelsen ved aktuell enhet.

Hold deg oppdatert

UiB følger retningslinjer fra norske myndigheter. Vær oppmerksom på at UiBs råd kan endre seg i tråd med hvordan smittesituasjonen i Bergen endrer seg.

Du kan finner også oppdatert informasjon om smittevern og tiltak på våre nettsider uib.no/korona

Mer informasjon om smittevern og korona: