Koronavirus – informasjon for studenter og ansatte
Bidra til å stoppe utbredelsen av korona:

Nytt tiltak for smittesporing ved UiB

Skal du møte til undervisning i UiBs auditorier? Merk deg setenummeret!

bilde av smittevernmelding
Foto/ill.:
Colourbox.com

Universitetet i Bergen (UiB) ber om at du merker deg ditt setenummer, der dette er tilgjengelig, når du deltar i undervisning.

Det kan du for eksempel gjøre ved å ta bilde av setenummeret med telefonen din. Setenummerering er i første omgang tilgjengelig i store auditorier.

Ved eventuell fremtidig smittesporing, vil du bli bedt om å melde inn ditt setenummer for spesifikke forelesninger eller grupper.

Er du syk? Hold deg hjemme

Som student eller ansatt ved UiB skal du ikke møte på campus hvis du får symptomer på luftveisinfeksjon, som forkjølelse, feber eller hoste. Får du slike symptomer, anbefaler Folkehelseinstituttet deg om å bli hjemme og bestille en Covid-19-test.

Smittet? Meld fra til UiB

UiB ønsker å iverksette tiltak for å begrense smittespredning av koronavirus. Vi ber deg melde fra snarest dersom du har fått påvist koronasmitte og har blitt gitt tilgang til UiBs campus.

Studenter og ansatte som har fått påvist Covid-19: Meld fra her