Hjem
Koronavirus – informasjon for studenter og ansatte
Nyhet

Forlenger koronarestriksjonene i Bergen

De lokale koronatiltakene i Bergen blir forlenget til 6. desember. Fortsatt hjemmekontor og digital undervisning ved UiB.

korona illustrasjon
Foto/ill.:
Colourbox

Bergen kommune orienterte fredag 20. november om at de lokale koronatiltakene vil bli forlenget i to uker, men at det kunne bli justeringer på noen av tiltakene. Mandag 23. november meldte kommunen at det legges inn et unntak i den såkalte fempersonersregelen, og at  husstander med fire eller flere medlemmer fra tirsdag av kan ha to gjester på besøk.

Dette betyr at UiB tilsvarende forlenger våre egne gjeldende tiltak til 6. desember.

Det er viktig å presisere at studenter som ikke har en tilfredsstillende arbeidssituasjon og dermed har behov for å arbeide på campus, kan registrere seg for å få tilgang til arbeidsplass på campus.

Registrer tilgang til campus her

Fakultetsbyggene er åpne for studenter som trenger å skrive ut eller hente bøker eller lignende. Det er også viktig å presisere at det ikke er på grunn av smitterisiko på campus skjerpede tiltak gjelder. UiB har i hele koronaperioden hatt god håndtering av smittevern. Tiltakene i denne fasen skal primært redusere mobilitet i samfunnet.

Mange studenter opplever en krevende studiehverdag som følge av tiltakene, derfor har UiB lansert portalen «Vær god mot deg selv». Besøk den på: værgodmotdegselv.no