UiB læringslab
Labfrokost

Læring på nett - hvordan legge til rette for EVU-studenten?

Vi retter søkelyset mot EVU-emner og bruk av digitale komponenter i nett- og samlingsbaserte studier. Hva fremmer studentenes læring, ifølge forskningen, og hvilke erfaringer har fagansvarlige på EVU-emner gjort seg?

Hvordan legge læring på nett til rette for EVU-studenter?
Hvordan legge til rette for god læring via nett og digitale læringsressurser, også for voksne deltakere på etter- og videreutdanningskurs? Kom på labfrokost og møt undervisere med erfaring fra ulike typer evu-kurs.
Foto/ill.:
Illustrasjonsbilde: Colourbox
08.00 Frokost, kaffe, mingling
08.35Førsteamanuensis Robert Gray, Institutt for pedagogikk:
Hvordan kan undervisere i evu-kurs legge til rette for studentenes læring? Tips og triks (NB: innlegget holdes på engelsk)
09.05Kaffepause
09.15Førsteamanuensis Gidske Leknæs Andersen, Institutt for geografi:
Erfaringer med utvikling av evu-kurset Introduksjon til geografiske informasjonssystemer og geovisualisering, med fokus på aktivitet og samhandling mellom studentene
09.35Førstelektor Iselin Åsedotter Strønen, Institutt for sosialantropologi:
Erfaringer med utvikling av evu-kurset Flerkulturell forståelse og kommunikasjon, med fokus på utvikling av struktur i nettkurs

Meld deg på innen mandag 28.10 kl. 10.00

Vi serverer frokost. Vel møtt!