UiB læringslab
Rektordebatt

Utdanning ved UiB - hva mener rektorkandidatene?

UiB Læringslab inviterer Team Hagen og Team Samdal til digital debatt om utdanning onsdag 17. mars. De to teamene stiller med rektorkandidatene og prorektorkandidatene for utdanning.

Studenter ved Universitetet i Bergen
Hva vil rektorkandidatene med undervisning, læring og utdanning ved Universitetet i Bergen? UiB læringslab inviterer til debatt.
Foto/ill.:
Eivind Senneset, for UiB

Hovedinnhold

Gjennom sine valgplattformer har de to rektorteamene formulert målsettinger for utdanningsvirksomheten til Universitetet i Bergen.

• Hva ser de som de største utfordringene?
  • Hvordan vil de møte begreper som livslang læring og økt arbeidsrelevans?
  • På hvilken måte vil de sikre studentmedvirkning og studentaktive læringsformer?
  • Og hva med digital versus fysisk undervisning?

Dette er noen av temaene som blir tatt opp til debatt onsdag 17. mars kl. 09.00 - 10.00

Hvordan delta:

Registrer deg her senest 15 minutter før arrangementet starter. Du får da tilsendt en lenke for innlogging til Zoom-møtet.

Det vil ikke være mulig å stille spørsmål i chatten underveis, men send gjerne inn dine spørsmål i forkant så tar vi dem med inn i debatten.

Send inn dine spørsmål til UiB læringslab v/ Tane Høisæter

Arrangør: UiB læringslab