Hjem
Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
Nyheter

Får medalje etter 48 års innsats for UiB

Etter sammenhengende innsats for UiB siden 1. juni 1969, takker Elin Kvåle Frigaard av. Med seg på veien får hun Medaljen for lang og tro tjeneste og hyllesten fra gode kollegaer.

Elin Kvåle Frigaard
HEDRES: Elin Kvåle Frigaard er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste fra Norges Vel.
Foto/ill.:
Jens Helleland Ådnanes

Hovedinnhold

– Jeg kommer til å savne gode kollegaer. Men de fleste jeg kjenner er jo allerede pensjonister. Nå er det tid for mange prosjekter, mer tid til barn og barnebarn, flere turer og kanskje bruke joggeskoene som har stått klar i to år, sa Elin under avskjedslunsjen på Integrerbar.

Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik utmerkelse med lange tradisjoner, og er tildelt helt siden 1888. Det Kongelige Selskap for Norges Vel tildeler Medaljen for å synliggjøre og verdsette innsats i arbeidslivet. Norges Vel arbeider med næringsutvikling både i Norge og internasjonalt for å realisere livskraftige lokalsamfunn i samarbeid med våre oppdragsgivere. Dyktige rådgivere kombinerer kreativitet, fagkompetanse og nytenkende samarbeidsløsninger.

Dette sier kollegene om Elin:

Norges Vels medalje er gitt Elin som et synlig bevis på mangeårig innsats ved UiB som det står respekt av.  Elin ble tilsatt ved Universitetet i Bergen, sentraladministrasjonen (Kontor for personaladministrasjon og lønn) 1. juni 1969. I forbindelse med omorganisering i sentraladministrasjonen i 2002 ble hun, etter eget ønske, tilsatt som personalkonsulent ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, der hun har hatt sin arbeidsplass siden. I løpet av sin lange administrative karriere ved UiB har Elin på en svært positiv måte ytt høy grad av service innenfor det personalfaglige området overfor instituttene, sentraladministrasjonen og i fakultetsadministrasjonen.