Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Digital bachelorseremoni ved MN-fakultetet 2020

Velkommen til digital vitnemålsseremoni 18. juni 2020! Vi ønsker å hedre bachelorkandidatene våre med taler, musikalske innslag og studentbidrag. Du som kandidat kan bidra med bilder fra din studietid.

Bildet av fjorårets kandidater på en pc-skjerm.
Foto/ill.:
UiB

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet inviterer studenter som har fullført eller kommer til å fullføre en bachelorgrad studieåret 2019/20 til digital BACHELORSEREMONI. Vi har lyst til at seremonien skal gjenspeile våre bachelorstudenter. For å få dette til ønsker vi at du bidrar med bilder fra din studietid på MatNat.

Viktig informasjon om påmelding

• Du må melde deg på via påmeldingskjema for at DITT NAVN kommer med på seremonien
  • Last opp bilder fra din studietid til den digitale seremonien i påmeldingskjema eller tagg @RealfagUiB og bruk #UtdannaPåMatnat på instagram.

Del gjerne arrangementet med alle dine medstudenter og inviter venner og familie til å se sammen med deg.

Tid: Torsdag 18. juni kl. 12.00 -12.30

Lenke: https://vimeo.com/423146321

Bachelorseremonien er en høytidelig feiring av alle kandidater, med taler og musikalske innslag. Vel møtt til en alternativ markering av våre bachelorkandidater!