Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
Studiestart

Velkommen som ny student

Her finner du informasjon om studiestart ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet. Vi ønsker deg en super start på studiene! Stup ut i det og husk: Vi har alle vært nye en gang.

Ny realfagstudent ved UiB

Produsent:
UiB

Studiestart 2020:

Uke 29/30 - Undervisningspåmelding (ca. 18. juli. - 24. juli)

• Undervisningspåmelding på igang
    • Alle nye studenter på årsstudium, bachelor og integrert master (5-årig) må registrere seg på igang. Det kommer en egen epost om dette når Samordna Opptak åpner for å akseptere studieplassen.

Uke 32 - Oppfriskningskurs i matematikk (3. - 7. august)

Uke 33 - Studiestart (10. -  16. august)

• Slik tar vi imot deg
    • Det kan være spennende og nervepirrende å starte på et nytt studie, men som ny student ved UiB blir du tatt godt vare på. Les mer om hvordan vi tar imot deg som skal studere realfag.
  • Program for mottaksuken
    • Her finner du en oversikt over hva som skjer i studiestartsuken.
  • Klassemottaket
    • Her kan du lese om vårt prisvinnende mottak av nye studenter som sikrer deg en trygg og god start på studiene. Klassemottaket er obligatorisk for nye studenter.
  • Programmøter
    • Mellom 12-14. august er det programmøter for alle nye studenter på bachelorprogram og integrerte masterprogram. Her finner du når og hvor møtet for ditt program skal være.
  • Fadderuken
    • Fadderuken er et godt, studentdrevet, supplement til det ordinære mottaket og går på ettermiddagstid i studiestartsuken. Du finner fullt program her.

Nyttige sider

• Student i Bergen
    Informasjon om studentorganisasjoner og natur- og kulturopplevelser i byen mellom de 7 fjell.
  • Sammen
    Studentsamskipnad som jobber for at studenter på Vestlandet skal få en flott studietid

Sosiale medier

• RealfagUiB
    Offisiell Instagram for Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
  • RealfagUiB
    Offisiell Facebookside. Nyheter og arrangementer ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet.
  • Arrangementer på MatNat
    Av studenter, for studenter. Alt som skjer ved fakultetet.
  • UniBergen
    Universitetet i Bergens offisielle Facebookside.
  • UiB events
    Facebookgruppe for arrangementer ved hele UiB.
  • @UiBmatnat
    Fakultetet på Twitter