Hjem

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Gratis app for studenter

REAL info

Last ned den gratis app'en REAL info som hjelper deg å huske viktige frister og arrangement du bør delta på det første semesteret ved MN-fakultetet.

REAL info

REAL info er et hjelpemiddel for nye studenter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Bergen. Som ny student vil du få en rekke tilbud som skal sikre at du får til studiene, og det er mange frister, datoer og møter å forholde seg til. REAL info hjelper deg å holde oversikten ved å legge disse viktige hendelsene inn i kalenderen på mobilen din, slik at du får et varsel når det nærmer seg.

REAL info kan lastes ned gratis fra Google Play

Hvordan appen fungerer

REAL info hjelper deg å huske viktige datoer og arrangement i løpet av sommeren før studiestart og i ditt første semester ved MN-fakultetet. Når du laster ned app'en må du velge hvilke studieprogram du går på og REAL info vil legge inn programspesifikk informasjon i kalenderen på telefonen din om viktige hendelser og påminnelser i forkant av disse. Det er mulig å endre studieprogram og fjerne påminningene i etterkant. 

Dette er fjerde året appen er i bruk. Vi trenger derfor tilbakemeldinger på hvordan den fungerer, slik at vi kan utvikle REAL info videre. Send tilbakemelding her.

Personvern

Real info lagrer ikke personopplysninger, kun overordnet informasjon. Eksempel på overordnet informasjon er den du fyller ut inne i appen når du setter opp påminninger, for eksempel hvilket studieprogram du går på. 

Appen ber om tilganger for å legge inn informasjon i kalender og motta påminninger. For detaljer om tillatelser som appen ber om, se beskrivelse i Google Play-oppføring.

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av appen slik at vi i fremtiden kan gjøre den bedre. Vi har skrudd på anonymisering av IP-adresse i Google Analytics, slik at vi ikke samler unødvendig detaljert data. Les Google Analytics sine vilkår for nærmere informasjon om hvordan tjenesten samler inn data.

Om du har ytterligere spørsmål om personvern, kontakt oss på e-post.