Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Masterseremonien ved MN-fakultetet 2019

Alle masterstudenter som fullfører en mastergrad i løpet av studieåret 2018/2019 er hjertelig velkommen til masterseremonien torsdag 6. juni kl. 14.30 i Universitetsaulaen!

Masterseremonien 2018
Masterseremonien i Universitetsaulaen i 2018
Foto:
Thor Brødreskift

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet inviterer studenter som har fullført eller kommer til å fullføre en mastergrad studieåret 2018/19 til MASTERSEREMONI:

• Torsdag 6. juni kl. 14.30
  • Universitetsaulaen, Muséplass 3

Masterseremonien er en høytidelig feiring av alle kandidater, med taler og musikalske innslag. Etter seremonien blir det mottakelse og lett bevertning. Hver kandidat kan invitere med seg to gjester.

Foreløpig program (OBS! endringer kan forekomme)

• Musikalsk åpning - March for the ark av Carl Philip Emanuel Bach - Bergen Trumpet Ensemble
  • Velkommen ved konferansier
  • Tale ved Helge K. Dahle, dekan ved fakultetet.
  • Tale ved Jannicke Hilland, konsernsjef i BKK og styreleder i fakultetsstyret.
  • Studenttale ved Ragnhild Aalvik, masterkandidat fra Institutt for informatikk
  • Musikalsk innslag - Triumfmarsj fra Aida av Giuseppe Verdi - Bergen Trumpet Ensemble
  • Hedring av kandidatene
  • Musikalsk avslutning - March for 4 Trumpets - Bergen Trumpet Ensemble
  • Fotografering av kandidatene

Se bilder fra masterseremonien 2018

Påmelding
Informasjon om påmelding sendes ut på epost, eller du kan bruke påmeldingslenken i faktaboksen til høyre.