Det medisinske fakultet

Fakultetet har fått nytt auditorium!

Fakultetet sitt nye auditorium i Armauer Hansens Hus åpnet tirsdag. Se bildene!

Neste
Auditorium AHH
1/7
Plica Vocalis underholder i nytt auditorium AHH
Jentekoret Plica Vocalis stod for underholdningen
2/7
Plica Vocalis
Jentekoret Plica Vocalis
3/7
Frode Lillestøl viser AV utstyr
Frode Lillestøl ved IT-avdelingen demonstrerer det nye AV-utstyret i auditoriet. Det har kamera både rettet mot tribunen og dokumentkamera, for å nevne noe.
4/7
Blomster overrekkelse til Frode Lillestøl
Dekan Per Bakke overrekker blomster til Frode Lillestøl fra IT-avdelingen
5/7
Auditorium AHH
Fine fasiliteteter i det nye auditoriet! Vinduene med farget glass har blitt satt inn - det gamle auditoriet hadde ikke vinduer. Vinduene kan blendes både fra innsiden og utsiden.
6/7
Sten Ture Roland Jonsson og Gard Asmund Skulstad Johanson i foajeen utenfor auditoriet
Åpningen ble selvsagt feiret med kaffe, kaker og brus i foajeen utenfor auditoriet. Her med prodekan for utdanning Sten Ture Roland Jonsson og leder for Medisinsk studentutvalg, Gard Asmund Skulstad Johansen.
7/7

Tirsdag 23. januar kl. 13.00 var det offisiell åpning av det nye auditoriet i Armauer Hansens Hus.

Dekan Per Bakke åpnet ballet, og styreleder i Medisinsk studentutvalg - Gard Asmund Skuldstad Johanson, gratulerte på vegne av studentene.

- Jeg vet at studentene gleder seg til å ta det aktivt i bruk, sa Johanson.

Også direktør ved Eiendomsavdelingen, Even Berge, var til stede under åpningen. Underholdning stod jentekoret Plica Vocalis for og både  prosjektleder Tor Erik Rasmussen ved Eiendomsavdelingen og til Frode Lillestøl i IT-avdelingen mottok blomster som takk for innsatsen.

Auditoriet rommer rundt 200 personer, og har AV-utstyr som kamera rettet mot scenen og dokumentkamera. Det er blitt satt inn nye vinduer i farget glass og helt bakerst i lokalet er det et disputasrom.

Åpningen ble feiret med kake, kaffe og mineralvann i foajeen utenfor auditoriet.