Det medisinske fakultet

Spør en forsker

Tåler det ikke! Om allergier og intoleranser

Ny foredragsserie på Litteraturhuset om helse i regi av Det medisinske fakultet. Denne gangen om allergier, eksem, matintoleranse og mageplager.

plakat arrangement tåler det ikke

Hva vet vi om allergier? Hva kan vi gjøre for å komme plagene til livs?

Det medisinske fakultet setter i gang en foredragsserie ved Litteraturhuset i Bergen! Temaet er helse, og denne gangen er det allergi og intoleranser som er i fokus. Vi har invitert noen av våre fremste eksperter på temaet, og det vil bli anledning til å stille spørsmål!

Ekspertene er:

Professor i gastroenterologi ved UiB, Trygve Hausken

Leder ved Astma- og allergisenteret på Haukeland Universitetssjukehus, Torgeir Storaas

Klinisk ernæringsfysiolog Hanna Fjeldheim Dale

Samfunnspsykolog ved UiB, Rune Mentzoni

Arrangementet er gratis, og avholdes i Auditoriet i Litteraturhuset i Bergen.

Du kan og sende inn spørsmål på forhånd. Send til moderator marion.solheim@uib.no eller på telefon 99152821. Alle henvendelser vil bli behandlet anonymt.

Meld din interesse her (lenke til Facebook): https://www.facebook.com/events/234080943901003/