Hjem
Det medisinske fakultet
Studiestart 2019

Valget falt på UiB

Soheil Vishal Ighani valgte medisinstudiet på UiB blant annet på grunn av gode utvekslingsavtaler og spennende elektive emner. Vi ønsker han og alle andre nykommere velkommen til et nytt studieår!

Neste
Soheil Vishal Ighani
Soheil Vishal Ighani
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
1/9
Åpning i Stort Auditorium
Fra den offisielle åpningen i Stort Auditorium
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
2/9
Åpning i Stort Auditorium
Intro til introkurs for odontologi og medisinstudenter
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
3/9
Tre farmasistudenter
Mostafa Soltani, Huawei Benjamin Gao og Håvard Hole skal studere farmasi. - Jeg ser fram til å jobbe en del praktisk i studiet, sier Gao, som også har en mor som er farmasøyt.
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
4/9
Faddere
Fadderne er klare til å ta imot faddergruppene sine!
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
5/9
Studenter med faddere på vei opp trappen i vrimleområdet i BBB
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
6/9
Studenter som sitter i trappen i BBB
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
7/9
Tannpleiestudent Julie Kvammen
Julie Kvammen skal starte på tannpleiestudiet: - Jeg har alltid hatt lyst til å studere i Bergen, Bergen er en så fin by! sier hun. Hun gleder seg til fadderuken.
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
8/9
Studenter får seg en matbit.
Foto/ill.:
Ingrid Hagerup
9/9
Tilbake

Solheil Vishal Ighani kommer opprinnelig fra Rælingen i Akershus og hadde både NTNU og UiO på lista over steder å ta medisinstudiet. Etter å ha snakket med bekjente og gjort grundige undersøkelser, falt valget på UiB:

– Jeg har lyst til å reise ut i løpet av studiene, og her har dere veldig gode utvekslingsavtaler. Dessuten synes jeg de elektive emnene virket veldig spennende, sier Ighani. Han trekker også fram at Haukeland Universitetssjukehus kanskje er Norges største i antall pasientbehandlinger, Forskerlinjen, at her er det flere, mindre eksamener og karaktervurdering. Han ser nå fram mot fadderuken:

– Jeg tror den blir travel, men veldig sosial og fylt med aktiviteter som gir gode minner og langvarige vennskap, sier den ferske medisinstudenten.

Mandag 12. august var første studiedag for alle våre studenter i fagene farmasi, tannpleie, odontologi, medisin og klinisk ernæring. Det startet i Stort Auditorium med en høytidelig åpning med tale av dekan Per Bakke, sang av kvinnekoret Plica Vocalis og mannskoret Laudes. Deretter ble gruppen inndelt i mindre grupper, etter studieretning.

Mandag markerer også starten på fadderuken.

Se flere bilder fra åpningsdagen i bildekarusellen øverst!