Hjem
Det medisinske fakultet
STUDENTUTVALGET

Åpnet nytt studenthus

Studentene ved Det medisinske fakultet ved UiB får nye lokaler for studentutvalget.

Nytt studenthus på MED
Prodekan for utdanning, Steinar Hunskår (t.h.) overrekker nøkkelen til det nye studenthuset til leder av Medisinsk studentutvalg, Gard Aasmund Skulstad Johanson.
Foto/ill.:
Kim E. Andreassen.

Hovedinnhold

Torsdag 7. november ble de nye lokalene for Medisinsk studentutvalg ved Universitetet i Bergen åpnet. En gammel vaktmesterbolig er pusset opp for 2,5 millioner kroner.

– Studentdemokrati er viktig og da må de tillitsvalgte også få gode arbeidsforhold, sier Steinar Hunskår, prodekan for utdanning ved Det medisinske fakultet, UiB. 


Nå kan studentutvalget ha møter og studentene kan oppsøke sine tillitsvalgte i flotte omgivelser og nær undervisningslokaler og leseplasser.

– Det er utrolig fint å få et eget kontor og dette er noe vi har etterspurt lenge, sier Gard Aasmund Skulstad Johanson , som er leder av Medisinsk studentutvalg ved Universitetet i Bergen (UiB)

– Studenter kan komme og spørre om saker de brenner for og som de ønsker at vi skal ta opp med fakultetet. Men det er også lov å bare å komme for å slå av en prat, sier Johanson.

Studenthus Medisinsk studentutvalg.
Det nye studenthuset ligger ved siden av lesesalen ved Armauer Hansens hus.