Hjem
Norsk medborgerpanel
MEDBORGERPANELET

Vant reisegavekort på 25 000 kroner fra UiB

Runde 2 av Medborgerpanelet står for døren, og initiativtaker Elisabeth Ivarsflaten kunne nylig fortelle en deltaker i runde 1 at han har vunnet et reisegavekort på 25 000 kroner.

Foto/ill.:
Solrun Dregelid

Hovedinnhold

- Storfornøyd vinner!

Medborgerpanelet ved UiB er en ny og internettbasert undersøkelse om nordmenns holdninger til viktige samfunnstema. 25 000 nordmenn er invitert til å gi sin mening ved å svare på spørsmål om tillit og politisk deltakelse, klima og miljø og diversitet og velferd.  

Runde 1 gikk av stabelen i november i fjor, og deltakerne kunne vinne et reisegavekort på 25 000 kroner, tilfeldig trukket av Ideas2Evidence, som står for den praktiske gjennomføringen av undersøkelsen. Initiativtaker Elisabeth Ivarsflaten, som er førsteamanuensis ved Institutt for sammenliknende politikk, kunne nylig ringe en deltaker fra Hurum i Buskerud og fortelle at han var den heldige vinneren.

- Han var storfornøyd! Og han gledet seg til å være med i runde 2, forteller Ivarsflaten.

 

Ny runde, nye muligheter

Runde 2 i Medborgerpanelet står nå for døren. I løpet av mars vil de ca. 5000 som registrerte seg og deltok i runde 1 inviteres til igjen å si sin mening om aktuelle og viktige samfunnsspørsmål.

Ivarsflaten understreker overfor UiBs kommunikasjonsavdeling at muligheten til å bidra til utviklingen av ny og viktig samfunnskunnskap er det viktigste argumentet for å delta i Medborgerpanelet. Men også i runde 2 venter et reisegavekort på 25 000 kroner på en deltaker som vil bli tilfeldig trukket.

Spørsmål om Medborgerpanalet kan sendes til e-post: medborger@uib.no.