Middelalderklyngen

Aktiviteter ved Det Hanseatisk Museum

Det Hanseatiske Museum inviterer til spennende aktiviteter under Middelalderuken.

Aktiviteter for barn på Hanseatisk Museum
TILBAKE TIL MIDDELALDEREN: Bli med på en tidsreise og lær mer om Bryggen, om Schøtstuene og hanseatene!
Foto/ill.:
Det Hanseatiske Museum

Hovedinnhold

Skattejakt etter Bryggens hemmeligheter

Finn Bryggens hemmeligheter med nytt skattekart!

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene inviterer til skattejakt om Bryggens hemmeligheter! Her lærer du om Bryggen, om Schøtstuene og hanseatene! Skattejakten starter på Schøtstuene i vanlig åpningstid, men resten ute på Bryggen kan utføres når dere vil.

Skattekart er inkludert i voksenbillett eller selges separat for kr. 50. Fint om dere tar med egen blyant/penn. Matpakke kan nytes i Schøtstuenes hage. Det er gratis inngang til hagen.

Dette tilbudet er ikke knyttet til et fast klokkeslett eller en fast dag.

Velkommen til hanseatenes Bryggen!

Nå kan du bli med på omvisningen «Hanseatenes Bryggen» i de vakre Schøtstuene og ute på Bryggen. Vær med på en tidsreise tilbake til 1700-tallet og utforsk ulike sider ved hanseatenes liv – fra det unike handelsnettverket til hverdagslivet på Bryggen.

• Tidspunkt: Lørdag og søndag, kl. 12 på norsk, kl. 13 på engelsk
  • Varighet: Ca. 45 minutter
  • Oppstart: Schøtstuene, Øvregaten 50.
  • Pris: Voksen 130.-, student 110.-, barn gratis

Omvisning for barn på Bryggen

Vi inviterer barnefamilier med oss ut på Bryggen for å finne Bryggens hemmeligheter og skjulte skatter!

Dette er en historisk vandring tilpasset barna. Omvisningen starter på Schøtstuene og fortsetter på Bryggen for å bli kjent med ukjente sider og hemmeligheter. Skattekart inkludert.

• Tidspunkt: Lørdag og søndag
  • Varighet: Ca. 45 minutter
  • Oppstart: Schøtstuene, Øvregaten 50.
  • Pris: Voksen 130.-, student 110.-, barn gratis

>> Mer informasjon om arrangementene på museet