Hjem
Universitetshagene

Dugnad i rosariet

Er du interessert i Arboretet generelt og roser spesielt? Vil du arbeide frivillig med roser på dugnad sammen med andre likesinnede? Da kan dette være noe for deg.

Hovedinnhold

Arboretets venner har i en årrekke bidratt med dugnadsinnsats på mandager. Dette har gitt Arboretet viktig og kjærkommen hjelp til å gjøre anleggene vakrere og mer opplevelsesrike. Nå vil vi derfor sammen med Arboretets venner gjerne invitere til dugnad i Rosariet på Milde. Helt frivillig naturligvis!

Vi tar sikte på å samles til dugnad på onsdager utover i sesongen. Første dugnad er 16. mai kl 12 - 15 med oppmøte i Rosariet. Det er anledning til å parkere ved Fana folkehøgskole.

Gartner Daniel Ducrocq som har ansvaret for stell og vedlikehold av rosene i Rosariet vil lede arbeidet. Vi kan ikke love de mest spennende oppgavene hver gang, og det blir en god del forefallende arbeid som raking, luking av ugras, grusing av stier osv. Men vi kan love at det blir god anledning til å følge med rosenes utvikling, og etter hvert tid for å se og lukte på rosene. Og ikke minst: din innsats vil bidra til en enda vakrere roseopplevelse for alle som besøker Milde.

Arboretet vil sørge for arbeidshansker og de nødvendige redskaper.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Daniel Ducrocq (gartner), mobil 92466019 og Per H. Salvesen (direktør Det norske arboret).