Hjem
Energilaboratoriet
News

Folk i energilaboratoriet

Hovedinnhold

Energilaboratoriet har totalt rundt 150 medlemmer. Her presenterer vi noen av de personene som har vært involvert i oppstarten av energilaboratoriet, og som også er sentrale medlemmer. Siden dette nyhetsbrevet fokuserer på havvind, har vi også presentert noen spesialister på havvind, men alle med tilknytning til vertskapsinstituttet GFI. Ved å klikke på navnene kommer du til medlemmenes personlige hjemmeside.

I tillegg har energilaboratoriet besluttet å etablere en programkomite. Denne skal sette opp program for halvdagsmøter i energilaboratoriet, lage en liste med potensielle foredragsholdere og tema til lunsjseminar. I tillegg vil medlemmene av programkomiteen fungere som kontaktperson på deres respektive institutt/institusjoner. Vi jobber med å sette sammen komiteen, som så langt består av Tanja Barth (Kjemisk institutt), Martin Fernø (IFT), Norbert Lümmen (HiB), Håvard Haarstad (Institutt for Geografi), Kristin Guldbrandsen Frøysa (GFI). Denne listen vil utvides med medlemmer både internt fra UiB og fra eksterne institusjoner. I tillegg vil Peter Haugan og Hans-Kristian Ringkjøb assistere komiteen.

I tillegg til personene nedenfor, er Kristin Guldbrandsen Frøysa og Nils Gunnar Kvamstø sentrale medlemmer av Energilaboratoriet.