Hjem
Institutt for politikk og forvaltning
Vi ansetter

Spennende ledige stillinger

Ledige stillinger ved Institutt for politikk og forvaltning.

Bilde av Stortinget
Foto/ill.:
Colourbox

Hovedinnhold

Førsteamanuensis i statsvitenskap

Vi søker en dedikert forsker og underviser med gode samarbeidsevner som kan styrke forskingen og undervisningsprogrammene ved instituttet, som kan undervise på bachelorprogrammet i politikk og forvaltning, og som ønsker å utvikle undervisningen ved instituttet. Stillingen er fast og vi søker kandidater med relevant statsvitenskapelig doktorgrad som passer instituttets faglige profil. Utdanningsfaglig kompetanse må dokumenteres gjennom en utdanningsfaglig mappe. Denne skal inneholde en oversikt over praktisk erfaring og kompetanse, dokumentasjon av dette og et kortfattet refleksjonsnotat. Dersom den som ansettes ikke kan dokumentere tilstrekkelig utdanningsfaglig kompetanse ved ansettelse, må kravene være oppfylt innen to år. Søknadsfrist 15. september 2023.

Les mer om stillingen her.

 

 

Vitskapleg assistent

Ved Institutt for politikk og forvaltning, Universitetet i Bergen, er det ledig ei 100% stilling som vitskapleg assistent for ein periode på 1 år med oppstart snarast.

Vitskapleg assistent er ei rekrutteringsstilling der hovudoppgåva er å vere ein støttespelar for den vitskaplege staben i deira undervisnings- og forskingsverksemd. Stillinga skal gi høve til innsikt i vitskapleg arbeid og metode. Samla tilsetjingstid som vitskapleg assistent kan ikkje overstige to år. Søknadsfrist 22. september 2023.

Les meir om stillinga her.