Hjem
Det juridiske fakultet
Seminar

Veiledersamling 22. november 2017

Samlingen er for veiledere og potensielle veiledere med doktorgradskompetanse. Husk påmeldingsfrist 7 november kl. 12.00

strekmann med skilt og lyspærer rundt
Veiledningsseminar 22 november for veiledere og potensielle veiledere med doktorgradskompetanse.
Foto/ill.:
Freepik

Hovedinnhold

Vi inviterer til veiledersamling onsdag 22. november kl. 12-13. Samlingen er for veiledere og potensielle veiledere med doktorgradskompetanse.
Samlingen har følgende agenda:

1. Eventuelt 
Mulighet for å ta opp løst og fast. 

2. E-kurs for veiledere på doktorgradsnivå.
Forskningsadministrasjonen på UiB har laget et e-kurs for veiledere på doktorgradsnivå. Kurset er en gjennomgang av gjeldende lover og rutiner. Det er opp til det enkelte fakultet om vi ønsker å tilby kurset slik det er, eller om vi vil gjøre det mer fakultetsspesifikt, og om det skal være frivillig eller obligatorisk for fakultetets veiledere. UiBs generelle e-kurs blir sendt ut til alle som melder seg på samlingen. 
Hvordan kan Juridisk fakultet ta i bruk e-kurset på best mulig måte?

3. Opplegg for neste større veiledersamling
Vi planlegger en større veiledersamling i begynnelsen av 2018, og da i form av én bolk foredrag og én bolk diskusjon i grupper. Et mulig tema for denne samlingen er tilbakemeldinger. På samlingen 22. november ønsker vi å diskutere temaet for samlingen i 2018, og spesielt ønsker vi eksempler på situasjonsbeskrivelser som kan være fruktbare for gruppediskusjoner. Situasjonsbeskrivelsen kan for eksempel handle om utfordringer knyttet til når og hvordan en veileder kan gi kvalitetshevende tilbakemeldinger til kandidaten.

Påmeldingsfrist: 7. november.

Vi byr på lunsj!

Hilsen arrangementskomitéen,
Anne Marie, Jørn, Eivind og Gunhild