Hjem
Det medisinske fakultet

Bruk røysteretten!

Rektorvalet ved UiB er i gang! Stem på din kandidat innan 24. april!

Hovedinnhold

På Universitetet i Bergen blir rektor valt kvart fjerde år. Denne gong er det to kandidatar som kjempar om å få tillit frå studentar og tilsette: Kuvvet Atakan og Dag Rune Olsen. Atakan er i dag viserektor for utdanning, medan Olsen er dekan på Det matematisk-naturvitskapelege fakultet. 

 

Valkamp 

Begge kandidatane har drive aktiv valkamp dei siste vekene, og har delteke på fleire debattmøter og stands. Informasjon om dei ulike kandidatate er og tilgjengeleg på eigne nettsider og på facebook:

 

Team Atakan:

Heimeside: http://www.rektorvalg2013.no/

Facebook: http://www.facebook.com/team.atakan

 

Team Olsen: 

Heimeside: http://teamolsen2013.no/

Facebook: http://www.facebook.com/TeamOlsen2013 

 

På Høyden - nettavisa til UiB har både intervjua kandidatane og lagt ut lesarbrev. Les På Høyden for å finne ut meir om begge kandidatane!

 

Røystestad: Internett

Val ved UiB skjer elektronisk, så det er lett å bruke røysteretten. Gå til https://www.uib.no/ledelsen/sentrale-utvalg/valg-2013-det-sentrale-valgstyret/stem-her og følg instruksjonane.  Skulle du ombestemme deg etter at du har stemt, kan du gå inn att og forandre stemma di heilt fram til valperioden er avslutta - altså 24. april. 

 

Veit du framleis ikkje kven du skal stemme på?

Begge kandidatane kjem til MOF på stand 22. april 2013, kl. 08.00-09.00. Viss ikkje du har bestemt deg for kven du skal stemme på i løpet av helga, bør du stå tidleg opp på mandag!