Hjem

Norsk Forvaltningspanel

Hovedinnhold

nfp_forvaltningspanelet_final_grey.jpg

Norsk forvaltningspanel - mer aktuell og relevant kunnskap!

Forvaltningspanelet er en internettbasert undersøkelse av ansatte i offentlig administrasjon i Norge. Undersøkelsen omhandler saker som er viktige for samfunnet, offentlig administrasjon og demokrati. Panelet er initiert og drives av forskere ved de største forskningsuniversitetene og institusjonene, og er et non-profit prosjekt som skal tjene forskningsformål. Forvaltningspanelet ønsker å bidra til dialog mellom forskning, politikk og samfunn.

Har du blitt invitert til å delta? Her har vi samlet informasjon for deltakere i panelet.

Initiativet er et samarbeid mellom Universitetet i Bergen, Universitetet i Oslo, Universitetet i Agder, NTNU, Institutt for samfunnsforskning og Norwegian Research Centre (NORCE).

Panelet blir driftet av Digital samfunnsvitenskapelig kjernefasilitet (DIGSSCORE).

Rapporter
NFP

Resultater fra første runde

Vil du vite mer om de som deltar i Norsk forvaltningspanel? Nå har vi publisert en deskriptiv rapport fra runde 1. Her finner du også den første metoderapporten.
koordinert datainnsmaling
KODEM_DEMO.jpg

KODEM: Koordinerte online paneler

Gjennom KODEM kan forskere stille de samme spørsmålene i fire ulike sub-populasjoner på samme tid. Dette er et pilotprosjekt for forskning på demokrati og styresett i Norge.

Publikasjon
kampen_mot_surveymonsteret.png

Kampen mot surveymonsteret begynner

I siste utgave av Stat & Styring kan du lese Tobias Bach, Jarle Trondal og Jacob Aars sin artikkel om korleis Norsk forvaltningspanel skal bekjempe det såkalte "surveymonsteret".

Spørsmål om Norsk forvaltningspanel?

Kontakt oss på nfp@uib.no