Hjem
Det norske institutt i Athen

Besøksgrupper

Det norske institutt tar imot ulike kategorier av grupper, og stiller lokaler og andre fasiliteter til disposisjon. Det tilbys videre logistisk støtte til akademiske og administrative besøksgrupper, seminarer og konferanser.

DialPast seminar pa NIA
Foto/ill.:
Z. Tankosic

Hovedinnhold

Våre lokaler ligger svært sentralt i Athen, omkring 10 minutters gåavstand fra berømte arkeologiske funn (for eksempel Acropolis), museumer (Acropolis museum) og parlamentet. Det er også kort avstand til offentlig transport (metro) som kan ta deg til andre deler av Athen som for eksempel båthavnen i Piraeus og til flyplassen. 

Seminarrommet vårt har plass til maksimalt 18-20 personer for deltagelse dersom stoler er plassert rundt et sentralt bord, og det er plass til omtrent 40 deltagere dersom bord blir plassert i rader med stoler vendt fremmover. Vi kan også arrangere større kapasitetslokaler i de nærliggende samarbeidende instutisjonene. 

Besøksgrupper må avtales i god tid for å sikre at det er nok tid til alle forberedelser. Vennligst kontakt oss ved å fylle ut skjemaet nedenfor for mer informasjon om tilgjengelighet og priser.

Prisliste over instituttets tjenester og lokalbruk for grupper