Fakultet for kunst, musikk og design

Fakultet for kunst, musikk og design // Faculty of Fine Art, Music and Design - UiB

Fakultet for kunst, musikk og design ble opprettet 1. januar 2017 og består av tidligere Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) og Griegakademiet. Hovedformålet til det nye fakultetet er utdanning, kunstnerisk utviklingsarbeid, forskning og formidling innen kunst, musikk og design.

F.v. Linda Lien, Anne-Helen Mydland og Frode Thorsen blir nye dekaner ved KMD

Nytt dekanat ved Fakultet for kunst, musikk og design

Frode Thorsen, Anne-Helen Mydland og Linda Lien skal lede Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) ved Universitetet i Bergen de neste fire årene.

Nytt bygg for Fakultet for kunst, musikk og design i Møllendalsveien

Fem nye stipendiater ved KMD

Fakultet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen får fem nye stipendiater i kunstnerisk utviklingsarbeid fra høsten 2017.

Prisdryss til KMDs visuelle identitet

Den nye visuelle identiteten til Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) har vunnet gull i European Design Award.

Bilde av hånd som slipper stemmeseddel i valgurne

Valg ved Fakultet for kunst, musikk og design

Det skal gjennomføres to valg ved Fakultet for kunst, musikk og design denne våren: valg av dekan og prodekan og valg av medlemmer til fakultetsstyret. Begge valg har forslagsfrist 26. mai klokken 16:00. Utvidet frist for forslag til kandidater til fakultetsstyret: 2. juni kl.15:00

illustrasjon av nybygget til kunsthøgskolen i Bergen

Nytt fakultet ved UiB

Fra 1. januar 2017 blir Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) og Griegakademiet ved Universitetet i Bergen (UiB) slått sammen til et nytt fakultet for kunst, musikk og design ved UiB.