HR-avdelingen

Produsent:
University of Bergen UiB

Kjære nye kollega,

Jeg vil med dette ønske deg velkommen til Universitetet i Bergen – en av Vestlandets mest spennende arbeidsplasser!

For et universitet er menneskene den viktigste ressursen. Som ansatt vil du forhåpentligvis oppleve at du bidrar til «Kunnskap som former samfunnet» - universitetets visjon.

Arbeidsmiljøet ved universitetet skal være stimulerende og baseres på det kunnskapsmessige og kulturelle mangfoldet som kjennetegner oss. Vi skal løfte frem stoltheten og mulighetene som ligger i å arbeide ved en solid kunnskapsinstitusjon.

Mitt håp er at du vil trives og utvikle deg i et miljø som er preget av høye faglige ambisjoner og gode kollegaer.

Ta gjerne en videre kikk på sidene for nyansatte ved UiB. Her har vi samlet informasjon vi mener kan være til nytte for deg som nyansatt.

Lykke til videre,

Hilsen Dag Rune Olsen, Rektor UiB

Praktisk informasjon om arbeidsforholdet

UiBhjelp (brukerstøtte)

• UiBhjelp er en selvbetjeningsløsning der ansatte og studenter kan finne informasjon om administrative tjenester, og melde inn og få svar på henvendelser.

• Logg deg inn på UiBhjelp her

Hold deg oppdatert

• Nyhetsarkiv

• Nyhetsaviser for UiB – På Høyden og Khrono

• UiB er aktiv på flere sosiale medier, blant annet Twitter, Instagram,Facebook og YouTube, også på fakultets- og instituttnivå.

Hvis noe går galt

Håndbøker og portaler