Pandemisenteret

Nyhetsarkiv for Pandemisenteret

Nå kan du høre podkast fra Pandemisenterets akademiske lunsj på Bergen offentlige bibliotek der tema var "Hvordan slutter en pandemi?".
Onsdag 27. oktober holdt Pandemisenteret sin første nasjonale studentkonferanse på Bergen offentlige bibliotek. Studenter fra hele landet bidro til et innholdsrikt arrangement der erfaringer fra Covid 19-pandemien ble belyst fra en rekke ulike perspektiv.
På nyåret tilbyr Pandemienteret et to ukers kurs (3. - 14. januar) for studenter om læring av covid 19-pandemien. Kurset er åpent for både PhD og masterstudenter fra alle fagfelt ved universitetet.
Hvordan bevarer man personvernet når man bedriver smittesporing med ny teknologi? Det skal førsteamanuensis Malgorzata Cyndecka svare på under Pandemisenterets pandemifrokost fredag 22. oktober.
Norge er gjenåpnet. Men koronapandemien er ikke over. Store deler av verden er fremdeles ubeskyttet. Vaksiner, medisiner og utstyr til bruk i bekjempelsen av pandemien har så langt vært ekstremt skjevfordelt til fordel for de rike landene.