Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Moving Bodies, nr 1-2, 2008, er et dobbeltnr omkring temaet ”idrettens helter”. Tekstene belyser den sosiohistoriske, kulturelle og kjønnsmessige betydningen av nordiske idrettshelter fra slutten av 1800-tallet og framover.
Stipendiat Helle Sjøvaag ble tildelt Top Paper Award på International Communication Associations årlige konferanse i Chicago.
Førsteamanuensis Thomas Ågotnes vant prisen for beste paper på den 8. internasjonale konferansen om Autonomous Agents and Multi Agent Systems (AAMAS 2009).
Helland/Fimreite fikk til sammen 58,7 prosent av stemmene, mens Leif Manger og Lise Rakner fikk 35,6 prosent. 5,7 prosent av stemmene var blanke da stemmene ble talt opp i årets dekanvalg ved Det Samfunnsvitenskapelig fakultet (SF).
Med 3D-briller og virtuelle gjenstander plassert på åstedet vil forskere hjelpe politiet å bruke intuisjonen sin.